Tietoa

Tietoa Toimintaterapia Satupuusta

Tietoa minusta

Olen Leena Haramo-Vääräniemi, viiden aikuisen lapsen äiti ja nykyään myös mummi. Olen valmistunut toimintaterapeutiksi 1994 syventymisalueena lasten ja nuorten toimintaterapia.

Työkokemusta minulle on kertynyt aikuispsykiatriasta, vaikeavammaisten lasten toimintaterapiasta ja aikuisneurologiasta. Itsenäisenä ammatinharjoittajana olen toiminut vuodesta 1998 saakka Järvenpäässä lasten ja nuorten parissa.

Toimintaterapeutin ammattitutkinnon lisäksi olen suorittanut erityispedakogiikan perusopinnot ja adhd coach koulutuksen. Ammattitaitoani pidän yllä lisäkoulutuksilla ja säännöllisellä työnohjauksella. Tärkeimmän oppini olen kuitenkin saanut tapaamiltani lapsilta ja nuorilta.

Jokainen lapsi ja nuori on ainutkertaisen täydellinen oma itsensä. Toimintaterapeuttina tehtäväkseni jää auttaa lasta tai nuorta löytämään oma ainutkertaisuutensa ja tukea perhettä tässä. Leikillisyys ja kannustava suhtautuminen asiakkaisiin on minulle tärkeää. Tavoitteeni toimintaterapeuttina on lähestyä jokaista lasta ja nuorta, kuten toivon lähestyttävän omia rakkaitani.

Toimintaterapiaa ammattitaidolla ja lämmöllä

Kuvia Toimintaterapia Satupuun tiloista ja lasten toimintaterapiasta

Toimintaterapia Satupuu

Toimintaterapia Satupuu
Sibeliuksenkatu 19 A 51
04400 Järvenpää

Leena Haramo-Vääräniemi
Puhelin: 0400-687 951
Sähköposti: leenaharamo@gmail.com

Copyright © 2023 Toimintaterapia Satupuu. Kaikki oikeudet pidetään.

Scroll to Top
Skip to content