Kela

Kelan asiakkaat

Kelan toimintaterapia palveluiden tuottaja

Toimintaterapia Satupuulla on voimassa oleva sopimus terapiapalveluiden toteuttamisesta Kelan kanssa eteläisen vakuutuspiirin alueella. Toimialueenani ovat lähinnä Järvenpää, Tuusula, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen ja Mäntsälä.

Kelan kuntoutuksessa on kyse Kelan järjestämästä ja rahoittamasta kuntoutuksesta, jonka toteutuksesta huolehtii Toimintaterapia Satupuu. 

Toteutan Kelan asiakkaille yksilöllistä toimintaterapiaa vastaanottokäynteinä Satupuussa, kotikäynteinä, päiväkotikäynteinä tai muussa arjen toimintaympäristössä sopimuksen mukaan. Kohderyhminä ovat ensisijaisesti lapset ja nuoret. 

Viitekehyksenä käytän inhimillisen toiminnan mallia ja hyödynnän työssäni sensorisen integraation viitekehystä.

Kun sinulle tai läheisellesi tehdään suositus toimintaterapiaan, voit valita tarjolla olevista palveluntuottajista itsellesi sopivimman ja tiedustella paikkatilannetta. Mikäli yhteistyö päätetään aloittaa, tee hakemus Kelaan toimintaterapiasta. Kun myönteinen päätös terapiasta tulee, sovitaan tapaaminen arjen toimintaympäristössä. Toimintakyvyn arvion pohjalta mietitään yhdessä konkreettiset tavoitteet terapiajaksolle ja tehdään toimintaterapiasuunnitelma. Edistymistä seurataan väliarviolla ja jakson päättyessä pidetään palautekeskustelu arvioiden tavoitteiden toteutumisesta ja mietitään kuntoutuksen jatkoa.

Asiakkaalla on mahdollisuus hakea matkakorvausta Kelalta terapiaan kulkemisissa. 

Suomen kielen lisäksi puhun sujuvaa englantia. Käytän työssäni tukiviittomia ja kuvakommunikaatiota kommunikoinnin tukena. 

Satupuussa on paljon lapsille suunnattua välineistöä sisältäen runsaasti sensorisen integraation terapiavälineitä, kuten erilaisia terapiakeinuja, kiipeilytelineitä, pallomeri, liukumäkiä ja muita liikunnalliseen leikkiin sopivia välineitä.

Vapaita paikkoja kannattaa tiedustella suoraan tekstiviestillä tai sähköpostitse, koska tilanne elää jatkuvasti. 

Satupuussa on ollut eläimiä (allergisille tiedoksi) ja avustajakoirat ovat lämpimästi tervetulleita.

Lisätietoja

Kelan toimintaterapia

Lisätietoja löydätte Kelan sivuilta.
www.kela.fi

Ota yhteyttä

Toimintaterapia Satupuu
Leena Haramo-Vääräniemi
Puhelin: 0400 687 951
Sähköposti: leenaharamo@gmail.com

Toimintaterapia Satupuu

Toimintaterapia Satupuu
Sibeliuksenkatu 19 A 51
04400 Järvenpää

Leena Haramo-Vääräniemi
Puhelin: 0400-687 951
Sähköposti: leenaharamo@gmail.com

Copyright © 2023 Toimintaterapia Satupuu. Kaikki oikeudet pidetään.

Scroll to Top
Skip to content